Història del GELPH


GRUP EXCURSIONISTA DE LES PLANES D’HOSTOLES  (GELPH)



Com cada any, acabat l’estiu, tornem a encetar una nova temporada del grup excursionista. Des d’aquí aprofitem per a convidar a tothom a venir a les excursions que hem preparat per aquest curs. Com ja sabeu, són sortides obertes a tothom; només cal ser a la plaça a l’hora indicada i dur-se l’esmorzar. Les excursions són sempre el segon diumenge de mes, solem sortir a les 8 del matí i tornem a dinar a casa. Podeu consultar la nostra pàgina web on hi trobareu el programa de les sortides i moltes fotos i videos.



En el moment d’escriure aquest article ja hem fet les tres primeres excursions, la de la festa de les Encies, la de la festa de Cogolls i la 3a, la vam canviar per participar en caminada organitzada per la FRÀTER a St Feliu de Pallerols per recollir diners per ajudar a l’associació en l’arranjament de la casa de colònies que tenen en aquesta població. (2019)


FA 20 ANYS!!

Aviat farà 20 anys que el grup excursionista de les Planes es va constituir com a tal i va començar a funcionar de manera organitzada.
Als primers anys vam voler crear una branca paral·lela que fos especialment dirigida a la mainada, així que vam buscar monitors i aquests es van ocupar de fer una sortida al mes amb els petits, i fins i tot una acampada al final de cada temporada. Aprofitem aquest escrit per agrair-los la tasca que van fer -hi molt bé durant un llarg temps i de manera totalment desinteressada. Potser ens ho hauríem de tornar a plantejar!
Durant molts anys la manera de fer propaganda de les excursions era fer una fotocòpia del programa, penjar-la per les botigues del poble i anunciar-ho des de Ràdio les Planes. Amb les noves tecnologies ara tothom que vulgui pot anar a Internet i, només escrivint “GELPH les Planes” o alguna cosa semblant en un cercador, ja és dirigit al blog que tenim molt ben il·lustrat i amb tota la informació de la temporada, gràcies a la Rosa Sala. I el programa, en lloc de penjar-lo a les botigues, l’enviem directament a l’adreça electrònica dels interessats. Per tant, si algú vol rebre el programa al seu correu, sense cap compromís ens ho pot fer saber a la nostra adreça electrònica gelphlesplanes@gmail.com i, a partir del mes següent, ja el rebrà. Són caminades aptes per a tots els públics, així que poden venir petits i grans, i, si creuen que necessiten una assegurança en cas d’accident, és responsabilitat de cadascú. (2015)